Μπατζίνα Καρδιτσιώτικη
1 κιλό κολοκύθι πράσινο τριμμένο
300 γραμμάρια τυρί φέτα
τρία ποτήρια νερό
μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη
αλάτι
λάδι
αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός όπως του κέικ
Αλείφουμε το ταψί με Βιτάμ και λίγο λάδι ρίχνω τον χυλό και απο πανω τρίβω λίγη φέτα λίγη μαργαρίνη και λίγο λάδι ψήνουμε στους 250 βαθμούς αντιστάσεις για μία ώρα περίπου καλή επιτυχία! ! !
Βούλα Πολύζου
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου