Τζιλμπίρ και ζεστό ψωμάκι!!!! Παραδοσιακή Μικρασιάτικη συνταγή!!

Τζιλμπίρ και ζεστό ψωμάκι!!!!
Παραδοσιακή Μικρασιάτικη συνταγή!!
Υλικά
4 αυγά
1 κσ ξίδι
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημενες
1κσ φρέσκο βούτυρο
1κγ κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Βραζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με αλάτι και ξίδι
Σπάμε ένα ένα τα αυγά μέσα σε μια κουτάλα και τα βάζουμε με προσοχή μέσα στο νερό όταν ψηθούν (απέξω πρέπει να είναι σκληρά και μέσα μαλακά)τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα
Χτυπάμε το σκόρδο με το γιαούρτι και περιχύνουμε τα αυγά
Λιώνουμε σε σαγανάκι το βούτυρο και το ρίχνουμε  πάνω στα αυγα μαζί με κόκκινο πιπέρι
Καλή επιτυχία!
Georgia Koutrouli

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου