Γκιούλμπασι χοιρινό στη λαδόκολλα
Μια υπέροχη συνταγή για ζουμερό χοιρινό όλο αρώματα στον φούρνο
Βάζουμε σε μπολ το χοιρινό, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, τις πιπεριές, τις πατάτες, το τυρί, τη ρίγανη, τις πιπερίτσες, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά.
Τα βάζουμε στις απλωμένες λαδόκολλες. Τυλίγουμε σε πακέτο και δένουμε σταυρωτά το σπάγκο. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στο ταψί και βάζουμε πάνω το πακέτο. Ψήνουμε για 2 ώρες και 30΄στους 170 βαθμούς C χωρίς να ανοιγοκλείνουμε το φούρνο.
Το γκιούλμπασι θα ψηθεί στο δικό του ζουμί και θα γίνει υπέροχο! Μπορούμε να το ετοιμάσουμε από την προηγούμενη μέρα και να το αφήσουμε στο ψυγείο. Πριν το ψήσιμο το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 30΄. Το σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι από την Αργυρώ Μπαρμπαριγου
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου