ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ 

 ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ



Υλικα : 

2 φακελάκια ζελέ ανανά , 

μια μικρή κομπόστα ανανά,

 500γρ γιαούρτι στραγγιστό 

Φτιαχνουμε το ενα ζελέ ανανα , σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβουμε την κομπόστα σε κομματάκια και κρατάμε το σιρόπι Μοιράζουμε τον ανανά σε 6-8 ποτηράκια ,σκεπάζουμε με τον ζελέ που έχουμε φτιάξει και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν Το αλλο φακελάκι ζελέ το διαλύουμε σε μισο ποτήρι καυτό νερό και προσθέτουμε μισο ποτήρι σιρόπι κομποστας, αφήνουμε να κρυωσει εκτός ψυγειου. Χτυπάμε το γιαούρτι να αφρατεψει και προσθετουμε το ζελε. Ανακατευουμε καλα και μοιράζουμε στα ποτηράκια με το παγωμένο ζελε

Καλή επιτυχία!

Reggina Filippou 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου