ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ, ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 

 ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ, ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ



Υλικά : 

1 ,1/4 φλιτζανι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματιου ,

8 αυγά, 

1 φλιτζάνι γάλα στο οποίο διαλύουμε μια κουταλιά μπεικιν,

 2 ,1/2 φλιτζανια ζάχαρη, 

2 ,1/2 φλιτζανια σιμιγδάλι ψιλό, 

3 φλιτζάνια ινδοκαρυδο 

Για το σιροπι:

 3 φλιτζάνια ζάχαρη, 

3 φλιτζάνια νερό, 

χυμός μισού λεμονιου 

Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά, εκτος μαρέγκας. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε την μαρέγκα και την ενσωματώνουν με απαλές κινησεις Αδειάζουμε σε βουτυρωμενο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμενο φου8ρνο, στους 180 ,για 40-50 λεπτα Σιροπιαζουμε καυτό γλυκο -κρυο σιρόπι 

Καλή επιτυχία 

Reggina Filippou 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου