ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΥΡΑΤΟ, ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ,ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Σε κατσαρόλα βάζουμε λαδι και σοτάρουμε ενα κοτοπουλο σε μερίδες. Μολις ροδίσει προσθέτουμε δυο σκελιδες σκόρδο λιωμένες , ενα κουτί μανιτάρια σε φέτες και σβήνουμε με ενα κουτάκι μπύρα. Ρίχνουμε αλάτι ,πιπέρι και σιγοβραζουμε το φαγητό. Σε μπωλ βαζουμε μια κουταλιά μελι, δυο κουταλιές μουστάρδα, ρίγανη ,θυμάρι και λίγο ζουμι απο το φαγητο. Ανακατευουμε πολυ καλα και τρια λεπτα πριν ολοκληρωθεί το φαγητο περιχύνουμε το κοτόπουλο
Καλή επιτυχία!
Reggina Filippou
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου