ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ
Σε κατσαρόλα βάζουμε λαδι και σωταρουμε το μοσχαρακι σε μερίδες. Προσθετουμε 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, κόκκους πιπεριού, ξύλο κανέλας, καρφακια γαρίφαλο, μπαχαρι. Σβήνουμε με ενα φλιτζάνι λευκό κρασί, προσθέτουμε ενα φλιτζάνι λιαστές ντομάτες, αλάτι ,πιπέρι και νερο. Σιγοβραζουμε το φαγητό μεχρι να μείνει με το λάδι του
Καλή επιτυχία
Reggina Filippou
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου