ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ, ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΎΜΙΝΟ
Για τα σουτζουκάκια
Για το γιαουρτλου
Για τα σουτζουκάκια
1 κιλό κιμά αναμικτο
τρεις φέτες ψωμί μουσκεμενες και στιμμενες
δυο αυγά
ένα κρεμμύδι τριμμένο
δυο σκελίδες σκόρδο λιωμενες
αλάτι
πιπέρι
μπόλικο κύμινο
λάδι.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζι. Πλάθουμε μακρόστενα σουτζουκάκια και τα ροδιζουμε στο γκριλ
Σε πλατιά κατσαρόλα βάζουμε λάδι, δυο σκελίδες σκόρδο λιωμενες, κύμινο, μισό ποτηράκι λευκό κρασί, δυο τριμμενες ντομάτες, λίγο νερό , μπαχαρι, αλάτι πιπέρι και τα ροδισμενα σουτζουκάκια. Βράζουμε μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζι. Πλάθουμε μακρόστενα σουτζουκάκια και τα ροδιζουμε στο γκριλ
Σε πλατιά κατσαρόλα βάζουμε λάδι, δυο σκελίδες σκόρδο λιωμενες, κύμινο, μισό ποτηράκι λευκό κρασί, δυο τριμμενες ντομάτες, λίγο νερό , μπαχαρι, αλάτι πιπέρι και τα ροδισμενα σουτζουκάκια. Βράζουμε μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του
Για το γιαουρτλου
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου