ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
Βράζουμε νερό σε κατσαρόλα και βάζουμε το συκώτι να πάρει δύο βράσεις
Το βγάζουμε απο το νερό, το κόβουμε σε κομματάκια και το βάζουμε σε κατσαρόλα με λάδι. Προσθέτουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σωταρουμε.
Σβήνουμε με ένα μικρό ποτηράκι λευκό κρασί.
Προσθέτουμε μια κουταλιά πελτε, δυο μικρές ντομάτες τριμμενες, μπαχαρι, ξύλο κανέλας, δυο γαρύφαλλα, μια πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες και λίγο νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει μια κουταλιά μουστάρδας. Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το φαγητό προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα απο την φωτιά και προσθέτουμε ανιθο ψιλοκομμένο και κύβους φέτας
Καλή επιτυχία!
Reggina Filippou
Βράζουμε νερό σε κατσαρόλα και βάζουμε το συκώτι να πάρει δύο βράσεις
Το βγάζουμε απο το νερό, το κόβουμε σε κομματάκια και το βάζουμε σε κατσαρόλα με λάδι. Προσθέτουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σωταρουμε.
Σβήνουμε με ένα μικρό ποτηράκι λευκό κρασί.
Προσθέτουμε μια κουταλιά πελτε, δυο μικρές ντομάτες τριμμενες, μπαχαρι, ξύλο κανέλας, δυο γαρύφαλλα, μια πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες και λίγο νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει μια κουταλιά μουστάρδας. Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το φαγητό προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα απο την φωτιά και προσθέτουμε ανιθο ψιλοκομμένο και κύβους φέτας
Reggina Filippou
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου