ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ.
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙ?
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ "ΡΕΓΓΊΝΑ "
Μουσκευουμε απο βραδυς τους γίγαντες.
Την επόμενη τους βραζουμε σε νερό να μισομαλακωσουν.
Όσο βράζουν οι γίγαντες ψήνουμε τις πανσετες για μισή ώρα.
Τις βγάζουμε σπο τον φούρνο και προσθέτουμε τους βρασμενους γίγαντες, ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, ανιθο ψιλοκομμένο, μια πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες, ένα καρότο σε κυβακια, δυο σκελίδες σκόρδο λιωμενες, πελτε ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, λάδι και λίγο νερό που έβρασα οι γίγαντες.
Ψήνουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με το λάδι του
Καλή επιτυχία!!
Reggina Filippou
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙ?
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ "ΡΕΓΓΊΝΑ "
Μουσκευουμε απο βραδυς τους γίγαντες.
Την επόμενη τους βραζουμε σε νερό να μισομαλακωσουν.
Όσο βράζουν οι γίγαντες ψήνουμε τις πανσετες για μισή ώρα.
Τις βγάζουμε σπο τον φούρνο και προσθέτουμε τους βρασμενους γίγαντες, ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, ανιθο ψιλοκομμένο, μια πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες, ένα καρότο σε κυβακια, δυο σκελίδες σκόρδο λιωμενες, πελτε ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, λάδι και λίγο νερό που έβρασα οι γίγαντες.
Ψήνουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με το λάδι του
Καλή επιτυχία!!
Reggina Filippou
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου