ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕΡΕΝΤΑΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕΡΕΝΤΑΣ
Υλικά :
1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη αχνη
τρία αυγά
βανίλια
4-5 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει
μια σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια
μερεντα
Κάνουμε μικρά μπαλάκια απο την μερεντα, τα βάζουμε σε δίσκο και στην κατάψυξη για δυο ώρες
Χτυπάμε το βούτυρο με την αχνη να ασπρίσουν. Ρίχνουμε τα αυγά. Τέλος προσθέτουμε την βανίλια, το αλεύρι και την κουβερτούρα. Πρέπει να έχουμε μια μαλακή ζύμη
Πλάθουμε στρογγυλά μπισκότα και στην μέση βάζουμε ένα μπαλάκι μερεντας
Κλείνουμε καλά. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 για 15-20 λεπτά


Καλή επιτυχία
Reggina Filippou 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου