ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
Υλικά :
2 φύλλα σφολιάτας
Για την γεμιση
250 γρ ανθότυρο
500 γρ φέτα
4 αυγά χτυπημένα
πέντε κουταλιές γιαούρτι
τρεις κουταλιές βούτυρο λιωμένο
δυο κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
πιπέρι
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιατας(αν είναι μικρό το ανοίγουμε με τον πλάστη). Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και την ρίχνουμε πάνω στην σφολιάτα. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
Σε μπωλ χτυπάμε ένα αυγό, λίγο νερό και λίγο βούτυρο.
Αλείφουμε την πίτα, την χαράζουμε, την πασπαλίζουμε με σουσάμι και την ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσει καλά
Καλή επιτυχία!!
Reggina Filippou
Υλικά :
2 φύλλα σφολιάτας
Για την γεμιση
250 γρ ανθότυρο
500 γρ φέτα
4 αυγά χτυπημένα
πέντε κουταλιές γιαούρτι
τρεις κουταλιές βούτυρο λιωμένο
δυο κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
πιπέρι
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιατας(αν είναι μικρό το ανοίγουμε με τον πλάστη). Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και την ρίχνουμε πάνω στην σφολιάτα. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
Σε μπωλ χτυπάμε ένα αυγό, λίγο νερό και λίγο βούτυρο.
Αλείφουμε την πίτα, την χαράζουμε, την πασπαλίζουμε με σουσάμι και την ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσει καλά
Καλή επιτυχία!!
Reggina Filippou
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου