Ταραμοκεφτέδες

Ταραμοκεφτέδες
Για να τους φτιάξουμε χρειαζόμαστε:
250 γρ ταραμά κόκκινο
2 φλιτζάνια του καφέ χλιαρό νερό
1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα (και το πράσινο μέρος)
λίγο μαϊντανό
3-4 φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένα
1 κούπα αλεύριλάδι για το τηγάνισμα
Τους φτιάχνουμε:
Αραιώνουμε τον ταραμά με το νερό.Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια , το σπανάκι και τα προσθέτουμε στο μείγμα του ταραμά.Ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει καλά και ρίχνουμε τον χυλό κουταλιά- κουταλιά.Πιέζουμε ώστε οι ταραμοκεφτεδες μας να είναι λεπτοί και τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές.Στρώνουμε σ’ ένα πιάτο χαρτί κουζίνας και βάζουμε τους κεφτέδες πριν τους σερβίρουμε για να στραγγίξουν από το λάδι.Το μείγμα μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο.Σ’ αυτήν την περίπτωση πριν τους τηγανίσουμε, εάν το μείγμα έχει βγάλει υγρά, ρίχνουμε λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Καλή επιτυχία!
Georgia Koutrouli 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου