Γαύρος ξυδάτος στο λάδι!!! ένας υπέροχος Ελληνικός μεζές!!
Ότι πρέπει για το τσιπουράκι ή το ουζάκι σας!!
Γίνεται πανεύκολα και διατηρείται πολλές μέρες στο ψυγείο!!!
Αγοράζετε χοντρό γαύρο,αφαιρείτε τα κεφάλια και την ραχοκοκαλιά, τον πλενετε , τον αλατίζετε καλά και αφού τον καλύψετε με ξύδι, τον αφήνετε στο ψυγείο για δύο βράδια.Μετά τον στραγγίζετε καλά και τον βάζετε μέσα σε ένα βάζο μαζί ψιλοκομμένες κόκκινες και πράσινες πιπεριές,ολόκληρα πιπέρια και σκόρδο κομμένο σε φετούλες.Καλύπτετε το γαύρο με ηλιέλαιο , τον βάζετε στο ψυγείο και ......ΚΑΛΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!
Ότι πρέπει για το τσιπουράκι ή το ουζάκι σας!!
Γίνεται πανεύκολα και διατηρείται πολλές μέρες στο ψυγείο!!!
Αγοράζετε χοντρό γαύρο,αφαιρείτε τα κεφάλια και την ραχοκοκαλιά, τον πλενετε , τον αλατίζετε καλά και αφού τον καλύψετε με ξύδι, τον αφήνετε στο ψυγείο για δύο βράδια.Μετά τον στραγγίζετε καλά και τον βάζετε μέσα σε ένα βάζο μαζί ψιλοκομμένες κόκκινες και πράσινες πιπεριές,ολόκληρα πιπέρια και σκόρδο κομμένο σε φετούλες.Καλύπτετε το γαύρο με ηλιέλαιο , τον βάζετε στο ψυγείο και ......ΚΑΛΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου