Μπουρεκι Χανίων....
ΥΛΙΚΑ
1,5 κιλό κολοκυθάκια
1,5 κιλό πατάτες
500 γρ μυζηθρα
1 ματσάκι δυοσμο
1 κούπα ελαιόλαδο
ΓΙΑ το φύλλο
500 γρ αλεύρι
1 ΑΒΓΟ
1 κούπα γάλα
1 φακελάκι μαγιά λίγο αλάτι
Κόβουμε ροδέλες τα κολοκυθάκια και τις πατάτες αλατοπίπερονουμε και αλευρωνουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια
Σε ταψί ή γαστρα βάζουμε λίγο λάδι στον πάτο και σε στρώσεις πατάτες κολοκυθάκια μυζηθρα δυοσμο εναλλάξ μέχρι να τελειώσουν. Περιχυνουμε με το ελαιόλαδο. Φτιάχνουμε το φύλλο το βάζουμε από πάνω αυγονουμε και βάζουμε μπόλικο σουσαμι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μιάμιση ώρα περίπου σκεπασμενο. Αν δεν έχετε γαστρα σκεπαζετε το ταψί με λαδοκολα και από πάνω αλουμινοχαρτο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου