Λικέρ βύσσινο

 ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ
1Κιλό βύσσινα
1Κιλό ζάχαρη
6Φλιτζανια Κονιάκ(1 + 1/2 λιτρο)
2ξύλα κανέλας
8γαρίφαλα
Πλένετε τα βύσσινα και τα ρίχνετε σε μεγάλο γυάλινο βάζο μαζι με τη ζάχαρη.Τα αφήνετε στον ήλιο για 5μέρες.Ρίχνετε το κονιάκ,την κανέλα,τα γαρίφαλα και κλείνετε καλά το βάζο.
Το αφήνετε στον ήλιο για 40 μέρες ,σουρώνετε και το βάζετε σε μπουκάλια.
Καλή επιτυχία!
Georgia Koutrouli 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου