CHOCOLATE CARAMEL!! χωρίς φιστίκια ,για όσους δεν τους αρέσουν.
Υλικά
1έτοιμο μείγμα για κεικ
3αυγά,250mlνερό,90ml λάδι
1ζαχαρούχο γάλα
100ml σιρόπι καραμέλας
1ερμόλ
1βανίλια
Σιρόπι καραμέλας,σοκολάτας και σταγόνες σοκολάτας για διακόσμηση.
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ανακατεύουμε το μισό ζαχαρούχο με το σιρόπι καραμέλας και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στο ζεστό κέικ αφού το τρυπήσουμε πρώτα με ένα πιρούνι.Αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε το ερμόλ ,προσθέτουμε το υπόλοιπο ζαχαρούχο και τη βανίλια και το απλώνουμε πάνω στο κέικ.
Διακοσμούμε με σταγόνες σοκολάτας και σιρόπι καραμέλας ,σοκολάτας.
Καλή επιτυχία
Georgia Koutrouli
Υλικά
1έτοιμο μείγμα για κεικ
3αυγά,250mlνερό,90ml λάδι
1ζαχαρούχο γάλα
100ml σιρόπι καραμέλας
1ερμόλ
1βανίλια
Σιρόπι καραμέλας,σοκολάτας και σταγόνες σοκολάτας για διακόσμηση.
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ανακατεύουμε το μισό ζαχαρούχο με το σιρόπι καραμέλας και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στο ζεστό κέικ αφού το τρυπήσουμε πρώτα με ένα πιρούνι.Αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε το ερμόλ ,προσθέτουμε το υπόλοιπο ζαχαρούχο και τη βανίλια και το απλώνουμε πάνω στο κέικ.
Διακοσμούμε με σταγόνες σοκολάτας και σιρόπι καραμέλας ,σοκολάτας.
Καλή επιτυχία
Georgia Koutrouli
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου