Τορτελίνια ογκρατέν με τυριά

          Τορτελίνια ογκρατέν με τυριά

                           

   Υλικά

500 γρ τορτελίνια με γέμιση τυριού400 γρ κρέμα γάλακτος100 γρ μπέικον ψιλοκομμένο50 γρ παρμεζάνα τριμμένη 50 γρ κασέρι τριμμένο50 γρ γραβιέρα τριμμένη2 κ.σ. βούτυρομοσχοκάρυδο τριμμένο,αλάτι, πιπέρι τριμμένο

                                                  Εκτέλεση

Bράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά.Σουρώνουμε το νερό από τα τορτελίνια και προσθέτουμε μέσα σε αυτά το βούτυρο ,τα 200 γρ της κρέμας γάλακτος , το μπέικον, την μισή παρμεζάνα και   γραβιέρα, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι
Στρώνουμε μέσα σε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος το μισό κασέρι, στη συνέχεια στρώνουμε τα τορτελίνι ,τα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κασέρι ,την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο να λιώσουν τα τυριά και να κάνουν κρούστα
                               

καλή επιτυχία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου