Μια σπανακόπιτα κ απο μενα!
Για 40αρι ταψι
400 νερο 670-800 γρμ αλευρι
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές ξύδι
2 λαδι.
Την χώρισα σε 15 μπαλάκια ανοιξα ενα ενα τα φυλλα κ έβαλα 7 κατω γεμιση φυλλο 2 φορες κ 6 πανω. 300 γρμ περιπου σπορελαιο για το ραντισμα των φύλλων!
Γέμιση κρεμμυδι ξερο κ φρέσκο πρασο σπανάκι αλατι πιπέρι με αυτη την σειρά τα τσιγαρισα αφου κρυωσαν 2 αυγά φετα κ λίγο ψιλο τραχανά. 1 ωρα ψήσιμο στους 170 αέρα.
Καλή επιτυχία!
Λίτσα Μουτα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου