Υπέροχο μελωμένο κότσι στη γάστρα




Υλικά 
Θυμάρι 
Αλάτι
Πιπέρι
Φέτες πορτοκάλι 
Λάδι
1-2 κότσια με το δέρμα 
Πράσο
Μαϊντανό ξερό 
Σέλινο ξερό 
1 κύβο  λαχανικών 
Δάφνη
Ρίγανη
Πάπρικα καπνιστή 
Μπούκοβο
Δεντρολίβανο 
κρεμμύδι αποξηραμένο 
Σκόρδο σε σκόνη 
Ελαιόλαδο
1/2 φλ μέλι 

Εκτέλεση 
Βάζουμε το κότσι σε νερό που βράζει για 1 τέταρτο περίπου, το αφαιρούμε και το βάζουμε στη γάστρα μαζί με όλα τα υλικά ,εκτός από το μέλι 
Σιγοψήνουμε το κότσι μέχρι να ροδοκοκκινισει ,προσθέτουμε στο ζουμί που έχει 2 κουταλιές μέλι και περιλούουμε το κρέας,  το αφαιρούμε από τη γάστρα και μέσα στο ζουμί που έχει η γάστρα προσθέτουμε πατατες και τις ψήνουμε  ,γίνονται φανταστικές !!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου