Αλάτι
Πιπέρι
Φέτες πορτοκάλι
Λάδι
1-2 κότσια με το δέρμα
Πράσο
Μαϊντανό ξερό
Σέλινο ξερό
1 κύβο λαχανικών
Δάφνη
Ρίγανη
Πάπρικα καπνιστή
Μπούκοβο
Δεντρολίβανο
κρεμμύδι αποξηραμένο
Σκόρδο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
1/2 φλ μέλι
Εκτέλεση
Βάζουμε το κότσι σε νερό που βράζει για 1 τέταρτο περίπου, το αφαιρούμε και το βάζουμε στη γάστρα μαζί με όλα τα υλικά ,εκτός από το μέλι Σιγοψήνουμε το κότσι μέχρι να ροδοκοκκινισει ,προσθέτουμε στο ζουμί που έχει 2 κουταλιές μέλι και περιλούουμε το κρέας, το αφαιρούμε από τη γάστρα και μέσα στο ζουμί που έχει η γάστρα προσθέτουμε πατατες και τις ψήνουμε ,γίνονται φανταστικές !!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου