Αφράτα ψωμάκια για Berger!
Αφού φουσκώσει η ζύμη, την αδειάζουμε στον πάγκο εργασίας. Τη ζυμώνουμε απαλά. Τη χωρίζουμε σε 10 κομμάτια όμοια. Πλάθουμε κάθε κομμάτι σε στρογγυλό ψωμάκι.
Αλευρώνουμε λαμαρίνα (ή στρώνουμε λαδόκολλα), αραδιάζουμε τα ψωμάκια, τα σκεπάζουμε με πετσέτα και τα αφήνουμε πάλι να διπλασιαστούν σε όγκο περίπου 40΄. Τότε τα ραντίζουμε με νερό με τα δάχτυλα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C σε αντιστάσεις για περίπου 45΄ μέχρι να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία!!
Συνταγή Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Εκτέλεση συνταγής Dina Doriza
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου