Αφράτα ψωμάκια για Berger

Αφράτα ψωμάκια για Berger!
Εκτέλεση
Για τα αφράτα σπιτικά ψωμάκια για burger, πρώτα σε μία λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το γάλα. Ανακατεύουμε με κουτάλι. Λίγο λίγο ρίχνουμε το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει απ’ τα τοιχώματα και να μην κολλάει στα χέρια. Αν κολλάει, πασπαλίζουμε λίγο αλεύρι. Αφήνουμε το ζυμάρι σε μπολ, καλά σκεπασμένο για να μην πετσιάσει η ζύμη, να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 1 ώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου