Ένα υπέροχο γλυκό για τους αγαπημένους μας!! Είχα πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω,μου το θύμισε πρόσφατα μια φίλη μου! 😍💑❤💘💋💖💞💗💝🥂
Υλικά
Για το λευκό μείγμα
200 γρ κριμ τσιζ
1/2 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
1/4 του γ εσάνς βανίλιας ή αμυγδάλου
2/3 κούπας ψιλοκομμένα κερασάκια αμαρέτο
Καλό κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για το σοκολατένιο μείγμα
1 κούπα βούτυρο λιωμένο
2/3 κούπας κακάο
4 αυγά
1,1/2 κούπας ζαχαρη
1/4 Κ γ βανίλια
1 κούπα αλεύρι
1 κγ μπέικιν
1/4 κγ αλατι
Αφήστε το κρίμ τσιζ να σταθεί εκτός ψυγείου
Βάλτε το μαζί με τα υπόλοιπα υλικά του λευκού μείγματος, εκτός από τα κερασάκια,στο μπολ του μίξερ και χτυπήστε δυνατά να γίνει ένα λείο μείγμα .Ρίξτε τα κερασακια
Ετοιμάστε το σοκολατένιο μείγμα
Ανακατέψτε το κακάο με το λιωμένο βούτυρο
Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη και την βανίλια ν'ασπισουν
Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι και προσθέστε το σε δόσεις στο μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας απαλά με ένα κουτάλι
Ρίξτε το βούτυρο με το κακάο
Αδειστε το μισό μείγμα σε ορθογώνιο ταψάκι 20×30.. απλωστε από πάνω το λευκό μειγμα.
Με ένα κουτάλι Ρίξτε εδώ και εκεί το υπόλοιπο μείγμα της σοκολάτας
Με μια οδοντογλυφίδα σχημάτισε σχέδιο μαρπρε
Ψήστε 175βαθμους 45_50 λεπτά μέχρι να ξεκολλήσει από τις ακρές του ταψιού
Καλή επιτυχία
Georgia Koutrouli
Υλικά
Για το λευκό μείγμα
200 γρ κριμ τσιζ
1/2 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
1/4 του γ εσάνς βανίλιας ή αμυγδάλου
2/3 κούπας ψιλοκομμένα κερασάκια αμαρέτο
Καλό κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για το σοκολατένιο μείγμα
1 κούπα βούτυρο λιωμένο
2/3 κούπας κακάο
4 αυγά
1,1/2 κούπας ζαχαρη
1/4 Κ γ βανίλια
1 κούπα αλεύρι
1 κγ μπέικιν
1/4 κγ αλατι
Αφήστε το κρίμ τσιζ να σταθεί εκτός ψυγείου
Βάλτε το μαζί με τα υπόλοιπα υλικά του λευκού μείγματος, εκτός από τα κερασάκια,στο μπολ του μίξερ και χτυπήστε δυνατά να γίνει ένα λείο μείγμα .Ρίξτε τα κερασακια
Ετοιμάστε το σοκολατένιο μείγμα
Ανακατέψτε το κακάο με το λιωμένο βούτυρο
Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη και την βανίλια ν'ασπισουν
Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι και προσθέστε το σε δόσεις στο μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας απαλά με ένα κουτάλι
Ρίξτε το βούτυρο με το κακάο
Αδειστε το μισό μείγμα σε ορθογώνιο ταψάκι 20×30.. απλωστε από πάνω το λευκό μειγμα.
Με ένα κουτάλι Ρίξτε εδώ και εκεί το υπόλοιπο μείγμα της σοκολάτας
Με μια οδοντογλυφίδα σχημάτισε σχέδιο μαρπρε
Ψήστε 175βαθμους 45_50 λεπτά μέχρι να ξεκολλήσει από τις ακρές του ταψιού
Καλή επιτυχία
Georgia Koutrouli
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου