Παξιμαδακια με αλεύρι ολικής άλεσης ελαιόλαδο και ρίγανη αφράτα εύκολα νόστιμα
ΥΛΙΚΆ
ΈΝΑ ΚΙΛΌ ΑΛΕΎΡΙ ΟΛΙΚΉΣ ΆΛΕΣΗΣ
ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΌ ΧΛΙΑΡΌ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ
ΜΙΑ ΚΣ ΡΊΓΑΝΗ
ΜΙΑ ΚΓ ΑΛΆΤΙ
ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΆΚΙΑ ΜΑΓΙΆ
ΌΛΑ ΜΑΖΊ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΊΞΕΡ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΆ ΜΕ ΤΟ ΓΆΝΤΖΟ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΆΛΕΠΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΥΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΌΓΚΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΠΛΆΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΔΌΝΙΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΈΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΛΕΎΡΙ.. ΧΑΡΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΏΣΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ... ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΜΕ ΑΕΡΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΙΣΗ ΏΡΑ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ ΧΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 150 ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΏΣΟΥΝ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΈΛΟΥΝ
Αφροδίτη Μαλαντράκη
ΥΛΙΚΆ
ΈΝΑ ΚΙΛΌ ΑΛΕΎΡΙ ΟΛΙΚΉΣ ΆΛΕΣΗΣ
ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΌ ΧΛΙΑΡΌ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ
ΜΙΑ ΚΣ ΡΊΓΑΝΗ
ΜΙΑ ΚΓ ΑΛΆΤΙ
ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΆΚΙΑ ΜΑΓΙΆ
ΌΛΑ ΜΑΖΊ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΊΞΕΡ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΆ ΜΕ ΤΟ ΓΆΝΤΖΟ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΆΛΕΠΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΥΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΌΓΚΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΠΛΆΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΔΌΝΙΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΈΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΛΕΎΡΙ.. ΧΑΡΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΏΣΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ... ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΜΕ ΑΕΡΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΙΣΗ ΏΡΑ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ ΧΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 150 ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΏΣΟΥΝ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΈΛΟΥΝ
Αφροδίτη Μαλαντράκη
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου