Το παστέλιον της Αφροδίτης!!!
Υλικά
500 γρ μέλι
650 γρ ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
Καβουρδίζετε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγάνι και προσθέτετε το μέλι, το αφήνετε λίγα λεπτά και το απλώνετε πάνω σε μια λαδόκολλα
Όσο πιο πολύ το αφήστε στη φωτιά τόσο πιο τραγανό θα γίνει
Η συνταγή είναι απο την Afroditi Malandraki!
Υλικά
500 γρ μέλι
650 γρ ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
Καβουρδίζετε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγάνι και προσθέτετε το μέλι, το αφήνετε λίγα λεπτά και το απλώνετε πάνω σε μια λαδόκολλα
Όσο πιο πολύ το αφήστε στη φωτιά τόσο πιο τραγανό θα γίνει
Η συνταγή είναι απο την Afroditi Malandraki!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου