Μπουγάτσα Χανίων.......Aπο την Afroditi Malandraki

Υλικά

Μισό κιλό φύλλο κρού
στας 
1 κιλό μυζήθρα 
2 κούπες γάλα 
3 κσ κορνφλαουρ 
2 κσ στάκα
2 βανίλιες
Σπορέλαιο ή βούτυρο για το φύλλο
Τα υλικά είναι για 4 μπουγάτσες
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γεμισης και λαδωνουμε ήβουτυρωνουμε τρία φύλλα βάζοντας τα σταυρωτα... Βάζουμε το ένα τέταρτο της γεμισης και κλείνουμε σαν φάκελο... Με ένα μαχαίρι τρυπαμε από πάνω σε μερικά σημεία την μπουγάτσα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδισει ωραία και σερβίρουμε με ζάχαρη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου