Μανιτάρια πορτομπέλο με ντομάτα και φέτα!

 

Μανιτάρια πορτομπέλο με φέτα, ντομάτα και μπαλσάμικο



10 μανιτάρια πορτομπέλο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι



Για την γέμιση


Ντομάτα τριμμένη 

1κγ ζάχαρη

Φετα τριμμένη 

Βασιλικό 

Αλατι 

Πιπέρι 

Μπαλσάμικο


Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα.


Βγάζουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και με ένα κουτάλι αφαιρούμε με προσοχή το μαύρο μέρος.


Στη συνέχεια, με το χέρι μας, αν θέλουμε, αφαιρούμε τη φλούδα που έχουν από τις άκρες προς το κέντρο. Έτσι θα έχουμε ολόλευκα μανιτάρια.


Βάζουμε σε ένα ταψί τα μανιτάρια το ένα δίπλα στο άλλο. Φροντίζουμε η πλευρά που θα γεμίσουμε να κοιτάει προς τα πάνω.


Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε τα υλικά  της γέμισης και γεμίζουμε τα μανιτάρια 


Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου