Πέστροφα στον φούρνο με σπανάκι!!!
Υλικά
2 πέστροφες
1 κιλό σπανάκι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
Άνηθο
Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 κσ πάστα ντομάτας αραιωμένη σε 1 ποτήρι νερό
Ελαιόλαδο
Λίγη ψυχρά ψωμιού τριμμένη
Εκτέλεση
Βάζουμε στο ταψί του φούρνου το σπανάκι καλά πλυμένο και κομμένο, το αλατιζουμε και το τρίβουμε με τα χέρια μας να μαραθεί ,προσθέτουμε πιπέρι ,άνηθο ,μαϊντανό, ρίγανη
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το πράσο
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι, προσθέτουμε ρίγανη και γεμίζουμε την κοιλιά τους με λίγη ποσότητα από τα κρεμμύδια και το πράσο που τσιγαρίσαμε,τα υπόλοιπα κρεμμύδια θα τα ανακατέψουμε με το σπανάκι στο ταψί
Τοποθετούμε το ψάρι πάνω απο το σπανάκι και προσθέτουμε από πάνω την αραιωμένη πάστα
Στο τηγάνι που τσιγαρίσαμε τα κρεμμύδια τρίβουμε λίγη ψίχα από ψωμί ,την τσιγαρίζουμε και πασπαλίζουμε με αυτή το φαγητό μας
Βάζουμε το ταψί στον φούρνο μας να ψηθεί!!
Καλή επιτυχία
Georgia Koutrouli
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου